Események

Vállalkozásfejlesztési tréningCoacOK

Vállalkozásfejlesztési, marketing és piacszerzési tréning coachoknak

A sikeres coaching vállalkozás titka leendő és praktizáló coachoknak, segítő foglalkozású szakembereknek

 „Miben specifikus egy coach vállalkozás?

„Ki az én célcsoportom!?”

„Hogyan kell hatékonyan kihasználni az online marketing eszközöket saját vállalkozásom fejlesztésére?”

„Mi az általam nyújtott hozzáadott érték, mitől vagyok én más, mint a többi coach?„Hogyan működik eredményesen, és mitől fenntartható coaching vállalkozásom?”

„Mi kell tudnom a coaching piacról és hogyan kell gondolnom leendő coachee ügyfeleimre?”

Kinek szól a tréning?

Logo

Mindenkinek, aki most gondolkodik azon, hogy coach legyen, vagy már praktizáló coach és szeretné végre jobban megérteni a siker kulcsát, hogy hatékonyabban és eredményesebben működhessen szabadúszó coachként.

T1

Coach tréning árak ábra

Érdeklődés és jelentkezés

laszlo.csuport@inspiralocoaching.hu vagy frankbenedek@gmail.com

Tel.: 06 30 930 3233                  Tel.: 06 30 251 1576

Trénerek

Csuport László, MBA, coach

László több évtizedes gazdasági vezetői tapasztalattal rendelkezik, amelyet a gyártásban, a kereskedelemben, a telekom szektorban (vezetékes és mobil) és a közszolgáltatásban szerzett meg. Munkája során módja nyílt mind a multinacionális, mind a magyar tulajdonú kis-és közepes vállalkozások működési gyakorlatának megismerésére és aktívan közreműködött hatékonyságuk javításában. Főiskolai oktatói és jelentős céges belső tréneri gyakorlata van az üzleti tervezés, a kontrolling és a vállalkozás alapítás-működtetés területén.  Mentorként részt vesz a Nemzeti Innovációs Hivatal kisvállalkozásokat indulását, működését segítő programjában.  Villamos üzemmérnök, közgazda, MBA, Coach és üzleti tanácsadó, a Coachok Szakmai Szövetségének tagja.

Frank Benedek, MBA, Business Model You coach

Benedek 14 éve dolgozik ügyfélkapcsolati és stratégiai (marketing) tervezéssel.  Reklámügynökségi oldalon töltött 8 évet, és üzleti modell tanácsadóként 6 éve dolgozik különböző nemzetközi és magyar ügyfelek számára.  Több mint 100 különböző szektorban működő ügyfelet segített hozzá, hogy saját piacán eredményesebben versenyezzen ügyfeleiért.  2008/09-ben MBA fokozatot szerzett Angliában (University of Oxford, Said Business School), amely közben és után üzleti tervekkel és stratégiai tanácsadással foglalkozott Angliában, Amerikában és Magyarországon.  Több mint 4 éve a digitális marketing területével foglalkozik és a Brandlift Online Brand Management ügynökség nemzetközi részlegét vezeti.  Négy évet Amerikában, hármat Angliában és egyet Ausztriában élt.  Számos honlapot segített felhasználóbaráttá tenni angolul és magyarul.  Business Model You Coach és a Coachok Szakmai Szövetség marketing vezetője.

Üzleti- és magánügyfeleink részére tréningjeink, workshopjaink – a szolgáltatásoknál szereplő témákban- folyamatosan indulnak. Az időpontok meghatározásánál igyekszünk alkalmazkodni partnereink igényeihez. Üzleti ügyfeleink esetében lehetőség van kihelyezett képzések megszervezésére is.

Kérje részletes tájékoztatónkat!

Hagyjon nekünk üzenetet!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s