Rólunk mondták

Mit jelent nekem az inspiráló coaching(IC)?

BA – biológus (30)

“A Coaching segített a láthatatlant láthatóvá, a homályost élessé, a gyengeséget erővé tenni.”

KA mérnök (28)

„Az inspiráló beszélgetések során ráébredtem, hogy milyen fontos szerepe van az önbecsülésnek életünk alakulásában. „

N.K. (40, nő):

„Nagyon jó volt a múltkori kiértékelés! Az volt a legjobb, hogy elmesélted ezt a személyiség felosztást, és teljesen megnyugodtam, hogy én ilyen vagyok és kész! Nem kell farigcsálni magamon… Szóval örök hálám, hogy megnyugodtam abban, hogy lehet ilyennek is lenni, amilyen vagyok, plusz még rajtam kívül sokan vannak nagyjából hasonlóak!”

K.A. felsővezető (44, férfi):

„ A történetmesélés-mondás technikák elsajátításával és tudatos alkalmazásával hatékonyan prezentálok, jobban motiválom a munkatársaimat és építem üzleti kapcsolataimat. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatása van egy-egy jó sztorinak!”

T.F. vállalkozó (38, férfi):

„Az IC segítségével megfogalmaztam és végre én is jobban értem vállalkozásom történetét. Ez alapján újraírtuk a stratégiát és ezzel javultak a piaci pozícióink, eredményesebben pályázunk.”

S. T közgazda (28, nő):

„Mióta részt vettem az IC „Kimondottan jó coaching” képzésén másképpen látom magamat és másképpen látnak engem ismerőseim. Ráébredtem, hogy mit akarok: pontosabban tudom megfogalmazni céljaimat, magabiztos vagyok az állásinterjúkon.”

Cs.P-né. álláskereső (48, nő):

„Nehezen döntöttem el, hogy mit csináljak. Az IC segített „rendet rakni” magamban, újraértelmezni a korábbi kudarcnak tűnő életeseményeimet. Az „újraírt” múlt megkönnyíti, hogy jobban bízzak a jövőben.”

N.Z. pályakezdő mérnök (24, férfi):

„Sok minden érdekel. Az IC karrier-GPS programja segített abban, hogy tudatosabban tervezzem a jövőt!”

B. K. középvezető (38, nő):

„Eddig is odafigyeltem a cégen belüli hírekre, történetekre és aktívan részt vettem a munka közbeni kávézásokkal egybekötött traccs-partikban. Versenyhelyzetben működünk, cégünk egyfolytában változik.  Az IC-képzés során döbbentem rá az informális beszélgetések hihetetlen erejére, hasznosságára.”

Hagyjon nekünk üzenetet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s